Pályázat

Hazai, EU-s. Minden, ami szem-szájnak ingere

Pályázati szüret

Friss topikok

Szlovéniai kalaplengetés

2007.01.17. 01:33 :: rozsa.miklos

"Az euró szlovéniai bevezetése kapcsán Gyurcsány megjegyezte, hogy Magyarországnak meg kellett emelnie kalapját Szlovénia teljesítménye előtt. Példásnak nevezte, amit Ljubljana az elmúlt években elért a közös európai valuta bevezetésével: az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott tíz új tagország közül Szlovénia nyújtotta a legjobb teljesítményt. (teljes cikk: FN)"


Még annyit javasolnék, hogy lengessük azt a tökfedőt azért is kicsit, mert a 10 új tagország közül, szlovének hívták le a legtöbb EU pénzt is (a rendelkezésre álló összeg 60%-t). Kis hazánk 42%-nál tart, ami állítólag nem rosz, és a "verseny állása" meg még változhat is, mert az előző keretből 2007-ig hívhatóak le pénzek. (forrás: Bruxinfó 2006. nov. 9.)

Szólj hozzá!

Címkék: mélyvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://palyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr6528932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása