Pályázat

Hazai, EU-s. Minden, ami szem-szájnak ingere

Pályázati szüret

Friss topikok

Vigyázz, kéééééész, ....

2007.01.29. 18:28 :: maxim

"Megjelennek az első uniós pályázati kiírások

Több mint 100 milliárd forint befektetését teszik lehetővé hazánkban azok a pályázati kiírások, amelyeket technológiafejlesztésre és a hátrányos helyzetű kistérségekben megvalósuló munkahelyteremtő beruházásokra ír ki a kormány több mint 30 milliárd forint értékben január végén és február elején. A támogatásokban várhatóan mintegy 3 000, elsősorban kis- és közepes méretű vállalkozás részesülhet ebben a pályázati körben.

A pályzatok meghirdetésével hazánk az uniós tagországok közül az elsők között nyitja meg a 2007-2013 között rendelkezésre álló támogatási forrásokat. Az összesen mintegy 7 000 milliárd forintos keretből gazdálkodó Új Magyarország Fejlesztési Terv operatív programjainak brüsszeli egyeztetése ugyan még néhány hónapot igénybe vesz, egyes kiírásokat a kormány már január 30-án megjelentet a gazdaságfejlesztés területén."

Forrás és részletek: NFH

Január 30. holnap van. Kiváncsian várom, mit jelentetnek meg, és hogy a pályázati kiírásban szerepel-e valami hasonló szöveg:

" ... jelen pályázati felhívás jogilag nem kötelezi az NFÜ-t. A felhívás törölhető és megfelelő válaszadási határidőkkel eltérő tartalmú ajánlattételi felhívások hirdethetők meg abban az esetben, ha az európai jogalkotó a jogalapot lényegesen módosítja... "

Szólj hozzá!

Címkék: kiírás nfh nft2 op

A bejegyzés trackback címe:

https://palyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr9631988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása