Pályázat

Hazai, EU-s. Minden, ami szem-szájnak ingere

Pályázati szüret

Friss topikok

Norvég Alap - felfüggesztve

2007.02.05. 13:21 :: maxim

Mint ahogy azt korábban írtam, az NFÜ felfüggesztette a Norvég Alap pályázatot. Tette mindezt annak érdekében, hogy legyen ideje átalakítani a pályázati rendszert.

"A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megváltoztatja az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok pályáztatás eljárási szabályait, annak érdekében, hogy az egyszerűbb, áttekinthetőbb legyen. A változtatásokra azért van szükség, hogy csökkentsük a pályázókra jelenleg nehezedő adminisztratív terheket és megkönnyítsük a pályáztatási rend folyamatát. Ezt többek között az egykörösről a kétkörös pályáztatási rendre való átállással kívánjuk elérni. Az egyszerűsített első kör a projektötletek egyfajta szűrőjeként fog szolgálni, míg a projektötletek részletes kidolgozására és azzal járó nagy mennyiségű pályázati űrlapok kitöltésére, csak a második körben lesz szükség. Az új pályáztatási eljárás előreláthatólag másfél hónap múlva lép életbe. A felfüggesztésnek nincs visszamenőleges hatálya. Megértésüket és türelmüket köszönjük."
Forrás: NFU

Alapvetően jó ötletnek tartom a kétkörös pályázati rendszert. Sok fölösleges munkát takarít meg. Az hogy ezt nem eleve így csinálták csak arra vall, hogy nem nagyon gondolkoztak el rajta. Az viszont dicséretes, hogy felismerve az új rendszer előnyeit belenyúltak a mostaniba.
Azt is lehet hallani, hogy az új rendszerben nem lesznek határidők, hanem a keret kimerüléséig lehet benyújtani pályázatokat. Lehet készülni!

A közlemény szerint még legalább másfél hónapot kell várnunk az új rendszerre.

Amint van valami fejlemény, azonnal beszámolunk róla.

PS: a Promei Kht. is közzétette a hírt, sőt még egy faxolt közleményt is olvashatunk oldalukon.

Szólj hozzá!

Címkék: kiírás norvég alap promei kht. nfü

A bejegyzés trackback címe:

https://palyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr7533716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása