Pályázat

Hazai, EU-s. Minden, ami szem-szájnak ingere

Pályázati szüret

Friss topikok

Kultúra keretprogram: támogatás kulturális együttműködésre Brazíliával

2008.03.21. 13:36 :: maxim

Brazíliával való kulturális együttműködések támogatására hirdetett pályázatot az Európai Bizottság a Kultúra (2007-2013) keretprogram részeként. (KultúrPont)


Pályázatot hirdetett a Bizottság Brazília közreműködésével, illetve Brazíliában megvalósuló különleges kulturális együttműködési tevékenységek támogatására a Kultúra (2007-2013) keretprogram részeként. Az együttműködési projektek időtartama két év (2008-2010). A támogatható pályázóknak olyan, az állami vagy magánszektorban működő, jogi státussal rendelkező kulturális szervezeteknek kell lenniük, amelyek fő tevékenysége a kulturális szférába tartozik, és amelyek legalább kétéves tapasztalatot tudnak felmutatni a nemzetközi szintű kulturális projektek szervezése és irányítása terén, különösen Brazíliában. Az ajánlattételi felhívás végrehajtásáért az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség felelős. A pályázat teljes költségvetése 1 millió euró. A közösségi társfinanszírozás mértéke nem haladhatja meg az egyes projektekkel járó támogatható költség 50%-át (ennek felső határa projektenként 200 ezer euró).

Beküldési határidő: 2008. június 1.

Bővebb információ:
Európai Bizottság;
I: eacea.ec.europa.eu

Szólj hozzá!

Címkék: brazília culture2007

A bejegyzés trackback címe:

https://palyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr25390837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása