Pályázat

Hazai, EU-s. Minden, ami szem-szájnak ingere

Pályázati szüret

Friss topikok

EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok programmal kapcsolatban konzultációs lehetőség 2007. január 17-étől!

2007.01.15. 16:07 :: maxim

A nagy érdeklődésre tekintettel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok Nemzeti Kapcsolattartója konzultációs lehetőséget biztosít minden érdeklődő, potenciális pályázó és kedvezményezett részére az alábbi feltételekkel:

  • általános információkat biztosítunk azon érdeklődők számára, akik most ismerkednek a Finanszírozási Mechanizmusok pályázatával és/vagy működésével;
  • a már konkrét projektötletekkel rendelkezőknek a pályázatuk kidolgozásához tanácsadást biztosítunk;
  • sem projektötleteket, sem kidolgozott pályázatokat nem áll módunkban átvenni, illetve azokat előzetesen értékelni;
  • a személyes konzultáció csak információs, tájékoztatási célokat szolgál, a pályázatok értékelési folyamatában nem szolgáltat hivatkozási alapot.
A pályázat szabályainak értelmezésével kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, forduljanak továbbra is írásban a PROMEI Kht-hoz a pályázati kiírásban megadott címeken.
A konzultációk időpontja: 2007. január 17-étől minden szerda délután 13.30 – 16.30. A konzultáció csak előzetes bejelentkezés alapján legfeljebb 30 perces időtartamban lehetséges. Bejelentkezni a (06-1) 237-4227 telefonszámon lehet legfeljebb 2 hétre előre.


Forrás: NFH

Gondoltam én is bejelentkezek, hisz éppen dolgozom ezen a pályázaton. Hétfőn 16:00-kor telefonáltam a megadott számon. Kétszer is addig csörgettem, amíg foglaltá nem vált. Se üzenetrögzítő, se tájékoztató szöveg, még idegesítő "kérem várjon az ügyintéző jelentkezésére" szöveg + Für Ellise sincs.

Köszönöm a lehetőséget... folyt.köv.

 

4 komment

Címkék: konzultáció norvég alap nfh

A bejegyzés trackback címe:

https://palyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr8228576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxim · http://palyazat.blog.hu/ 2007.01.16. 13:38:54

Végre sikerült bejelentkeznem. Január 31-ére kaptam időpontot.

maxim · http://palyazat.blog.hu/ 2007.01.31. 20:54:55

Kellemes meglepetés volt az NFH vagy legújabb nevén: NFÜ-nél eltöltött 30perc. Alig 5 percet várakoztattak és a konzultáció gördülékeny és informatív volt.

Egy fontos hír: a napokban felfüggesztik a Norvég Alap pályázatot, ugyanis egy új pályázati rendszert fejlesztenek ki és vezetnek be. Ennek az új rendszernek a lényege, hogy két körös lesz a jelentkezés. Először egy projektötletet kell benyújtani, majd az arra érdemeseket felkérik, hogy dolgozzák ki a teljes pályázati anyagot.

Ez egy régóta bevállt módszer az Egyesült Államok alapítványainál (többek között a CEE Trust és a MOTT is így pályáztat). Így sok energiát takarítanak meg azok, akik félreértelmezik a pályázati kiírást, vagy nem elég jó/innovatív projekttel pályáznak.

Molnárka Gábor · http://www.cooperconsulting.hu 2007.05.18. 13:07:33

Szerintem a módosítás mindenképpen segít majd abban, hogy kevesebb hibás pályázatot adnak majd be. Kiváncsian várom azonban én is, hogy az elbírálás átfutási idejét hogyan érinti majd (nyilván ez azokat érinti jobban, akiknek elfogadták az ún. projekt koncepcióját).
Azt tapasztalom, hogy türelmetlenek a pályázók, nem fogadják el, hogy akár egy évig is tarthat az elbírálás. Hát, mit mondjak, teljesen igazuk van. Remélem, egyszerűsödik majd az eljárásrend és gyorsabb lesz az elbírálás!

maxim · http://palyazat.blog.hu/ 2007.06.11. 16:03:59

Az egy dolog, hogy mennyi ideig tart az elbírálás, mert azzal legalább lehet számolni (legtöbbször). Viszont amikor a kifizetések csúsznak, na az már egy nagyobb probléma.

S nem ismerek olyan magyar bonyolítású pályázatot, ahol így vagy úgy, de ne csúszna a kifizetés.
süti beállítások módosítása