Pályázat

Hazai, EU-s. Minden, ami szem-szájnak ingere

Pályázati szüret

Friss topikok

GOP kiírás módosítás!!!!

2007.02.27. 14:09 :: rozsa.miklos

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési operatív programjának (GOP) irányító hatósága – figyelembe véve a pályázói visszajelzéseket – pontosította az árbevételképletet a meghirdetett öt pályázati kiírásánál. A Világgazdaság úgy értesült, hogy az új képlet mától megtalálható a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján (www.nfu.gov.hu). Ezek figyelembevétele rendkívül fontos, mert így még elkerülhető, hogy az igen közeli – március 1-jei – beadási naptól hibás pályázatokat nyújtsanak be. (vg.hu)

A részletekről kicsit később, mert:

4 komment

Címkék: mélyvíz kiírás nft2 nfü gop

A bejegyzés trackback címe:

https://palyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr3740862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárka Gábor · http://www.cooperconsulting.hu 2007.05.18. 13:23:06

Azóta változtattak jó néhány dolgot az eredeti kiíráson, de ezek a lényeget nem nagyon érintik: 25-30% támogatásért nem sokan fognak _akármilyen_ növekedési kötelezettséget vállalni... a gazdasági környezet már sok-sok éve lehetetlenné teszi az előre tervezést - elég csak az elvárt adó körüli mizériára gondolni.

(Gondoltam, jól alátámasztom érveimet EMIR statisztikákkal, de - milyen meglepő! - ezek nem elérhetők az NFÜ oldalán.)

Látom, megkaptam a "túlontúl pc" jelzőt, nos, ez is egy feedback ;)

Azért érdemes néha visszanézni, hőzöngeni is szoktam :)



forráscentrum · http://forrascentrum.hu 2007.05.26. 00:29:08

Kíváncsi leszek két-három év múlva, amikor a vállalkozók fizethetik vissza a támogatást, mert nem produkáltak 45 %-s növekedés az árbevételben.

Molnárka Gábor · http://www.cooperconsulting.hu 2007.05.29. 09:39:57

Biztos vagyok benne, hogy valamit módosítani fognak a feltételeken, mert ez így nem életszerű, és erre egyre többen rájönnek majd...
Van ennek egy másik vetülete is: egyre több helyről hallom, hogy azért nem akarnak pályázni, mert nem tudják több évre vállalni az árbevétel növekedést - és nekünk sem hiszik el, hogy csak a 2.1.1-es pályázatokra vonatkozik ("biztos az apróbetűs részben lesz").

maxim · http://palyazat.blog.hu/ 2007.06.11. 16:06:00

Szerintem is egy vicc ez az árbevételkényszer.
Én azt tippelem, hogy majd szépen csökkentik a %kokat, amikor látják a bukott struktúrát.
süti beállítások módosítása